Hvorfor styrker en gåtur din mentale sundhed?

Kom og hør om den nyeste forskning inden for mental sundhedsfremme, og hvorfor en gåtur kan gøre dig gladere. Oplægget er torsdag d. 2. september kl. 13.30-15.00, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kan gøre dine gåture mere meningsfulde og styrke fællesskabet på et gå-hold.

Oplægsholderne er Ziggi Ivan Santini og Hanna Christensen. Ziggi er forsker ved Statens Institut for Folkesundhed og har bl.a. skrevet om ABC for mental sundhed, der er en forståelsesramme for trivsel. Hanna er projektleder for ABC i mental sundhed i DGI.

Forskningen i mental sundhed viser, at mennesker, der er fysisk, socialt, mentalt og spirituelt aktive har en bedre mental sundhed end mennesker, der ikke er aktive. Fællesskaber som familie, venner eller grupper kan være med til at styrke den mentale sundhed, fordi det skaber en følelse af at høre til. Fællesskaber kan være den støtte, der er brug for i hverdagen for at håndtere svære hændelser i livet. Det at gå kan blive en hobby, der skaber en meningsfuld hverdag, som sikrer, at der altid er noget at se frem til. Alt dette og meget mere præsenterer Ziggi og Hanna dig for.

Du finder oplysninger om tilmelding til arrangementet her:

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV