Chris Norre: Den gående terapeut

Chris Norre har en fortid med ekstreme præstationer fra Fremmedlegionen og 30 maraton på 30 dage til filosof og gående terapeut. Chris har lavet et livsskifte med meditation og terapi, hvor naturen og samspillet med mennesker er omdrejningspunktet. Du kan opleve Chris af flere omgange på Nordsjællands Vandrefestival.

 Torsdag d. 2. september kan du komme med Chris på en gåtur, hvor han viser dig, hvordan buddhisterne, Rudolf Steiner og andre har brugt naturen i tusindvis af år til indre ro. Han vil lære dig at være til stede i både krop og sind, samtidigt med at du går. Øvelser som stående bodyscan og solmeditation vil sammen med naturen og omgivelserne invitere dig ind i en ny måde at være sammen med naturen. Kom ud af tankerne, ned i kroppen, ind i naturen og ind i dig selv. Du kan finde gåturen her, hvor du også kan tilmelde dig festivalens vidensdage.

Fredag d. 3. september holder Chris et foredrag, hvor han vil fortælle om de indsigter, han har fået fra den ekstreme verden, han tidligere har befundet sig i, og hvordan han har overført disse indsigter til at tage mennesker med ud i naturen for at heale stress, angst og ensomhed. På foredraget kommer Chris også ind på, hvordan naturen gennem tiden og i forskellige traditioner er blevet brugt til at skabe menneskelig udvikling, indre ro og et andet verdensbillede. Du kan finde foredraget her, hvor du også kan tilmelde dig festivalens vidensdage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV