Morten Ankerdal som moderator på paneldebatter

Morten Ankerdal arbejder til dagligt som journalist på TV 2, hvor han passioneret videreformidler begejstringen for sport til danskerne. Morten Ankerdal kan opleves på Nordsjællands Vandrefestival, hvor han er moderator for to spændende paneldebatter. 

Nyopdaget vandrer
Under coronanedlukningen blev Morten, ligesom mange andre, begrænset i muligheden for at dyrke sport, og her opdagede han glæden ved gang. Mange års aktivt fritidsliv fyldt med sport har sat sine spor i kroppen, og for Morten er en af de helt store fordele ved gang, at det ikke på samme måde slider på kroppen, som sport kan gøre. Vandringen giver en fleksibilitet, hvor tempoet kan varieres, og det giver mulighed for at opdage og udforske nye steder sammen med andre.

Vandretur på Pilgrimsruten Esrum-Tisvildevejen
Efter at have gået Amarminoen besluttede Morten sammen med sin kone sig for, at de ville udfordres lidt mere, og derfor overraskede Morten sin kone med en weekendvandring på Pilgrumsruten Esrum-Tisvildevejen i Nordsjælland. Ruten byder på små 80 kilometer, som Morten sammen med sin kone gik over to dage. Gangen har åbnet Mortens øjne op for de naturoplevelser, Danmark har at byde på, og det har givet ham lysten til at udforske endnu mere af landet gennem vandring.

Moderator på paneldebatter ved Nordsjællands Vandrefestival
Nordsjællands Vandrefestival afholdes i uge 35, og her skal Morten d. 2. og 3. september moderere to paneldebatter, der åbner op for den viden, der gemmer sig bag gang. Torsdagsdebatten spørger ind til, om vandring kan være med til at løfte borgeres sundhed og på sigt imødekomme samfundsmæssige udfordringer, hvor Claus Richter, direktør i Diabetesforeningen, Mogens Kirkeby, hovedbestyrelsesmedlem i DGI og Mette Abildgaard (C), folketingspolitiker samt Friluftsrådet deltager.

Om fredagen diskuterer Simon Høegmark fra ViNatur, forsker og cand.scient. i Idræt & Sundhed, Trine Torp (SF), folketingspolitiker og psykolog og Anders Gerner Frost (NytGribskov), borgmester og virksomhedsejer samt Jakob Aagaard Mortensen, ejer Walk to Explore og business coach, om vi som mennesker er udfordrede evolutionært af et velfærdssamfund, hvor tempoet er for højt, og om gang som bevægelsesform kan være med til at sætte tempoet ned og er på vej ind på ledelsesgangene som et øget fokus på medarbejdersundhed?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV