Foredrag med Eskil Holten: Fire walk with me!

Eskil Holten er cand. mag. med en bachelorgrad i Litteraturhistorie. Eskil er i gang med at uddanne sig til psykoterapeut. Han arrangerer vandreture bl.a. i samarbejde med foreningen Esrum-Tisvildevejen.

På Nordsjællands Vandrefestival kan du opleve ham til et foredrag om, hvordan vandringen og fortællings kraft er blevet centrale redskaber i hans terapeutiske arbejde.

Eskil gør brug af mange former for vandringer i sit arbejde og ofte i kombination med fortællingen. Det kan være til opbyggelsen af stærke relationer og fællesskab i den naturbaserede mandegruppe, i jagten på at finde den personlige fortælling, eller hvor vandreturen bruges til at nærme sig det sted, hvor vi oplever livet er svært, hvor vandringen bliver vejen hen til mødet med vores sårbarhed, og hvor vi finder en støtte i poesi og litteratur. Fortællings kraft er en glød. For Eskil er vandringen den bevægelse, der gør gløden til en steppebrand.

Du finder Eskils foredrag på programmet her, hvor der også er information om tilmelding.

https://eskilholten.dk/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV