Skoler og børnehaver i Gribskov Kommune inviteres med til Nordsjællands Vandrefestival

I hele uge 35 vil skoler og børnehaver have mulighed for at deltage i en vandreevent ”Gribskovgaar.nu”, hvor klasser og børnehaver tilmelder sig vandre ture og tæller antal vandrede kilometer.

”Ved at skoler og børnehaver sætter fokus på vandring i deres lokalområde, vil vi være med til at åbne deres sanser og åbne det ”læringsrum”, som de benytter i deres dagligdag” siger idrætskonsulent i Gribskov kommune, Flemming C. Larsen.

Både skoler og børnehaver får mulighed for at vandre udvalgte ruter og selv lægge deres egne ruter.
Skolerne vil endvidere have mulighed for at arbejde mere i dybden med deres egne vandreruter, lave opgaver til dem og til sidst fremvise den for alle deltagere på en af festivalens vidensdage, fredag den 3. september på Esrum Møllegård.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV