Foredrag med Bevæg dig for livet: Gåværter gør flere danskere aktive

Som en del af Bevæg dig for livet indsatsen, har DGI og Dansk Atletik gennem de sidste tre år arbejdet med at rekruttere og klæde frivillige på til at være gå-værter i hele landet. Gå-værts-konceptet har ramt ned i et behov i samfundet, og over 700 gå-værter er nu aktive rundt om i landet og inviterer borgerne i lokalsamfundet med ud og gå.

På Nordsjællands Vandrefestival kan du høre om tankerne bag projektet og tilgangen til samarbejde med lokale aktører, hør om et konkret partnerskab i Lejre Kommune og mød et par af gå-værterne, der konkret fortæller om deres oplevelser med det at være gå-vært.

Fordragsholderne er Henrik Mikkelsen, projektleder i Bevæg dig for livet – Løb og gang, Rikke Hjulmand, projektleder i Lejre Kommune og Thomas Lind, programleder i Bevæg dig for livet – Løb og gang. Foredraget afholdes udendørs, og der kommer til at være en smule aktivitet undervejs.

Du finder foredraget på programmet her, hvor der også er link til tilmelding til festivalens vidensdage.

Foto: Esrum-Tisvildevejen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV