Foredrag med Mikael Bertelsen: Vandring

Hver rejse starter med et skridt, og i dette foredrag tager Mikael Bertelsen jer med på en fantastisk, inspirerende og forunderlig “vandring”. Mikael Bertelsen vandrer gerne, og gør det altid når muligheden byder sig. Fra Caminoen i Spanien til verdens ældste pilgrimsrute, der ligger i Japan – men også de kortere ture til og fra arbejde, og sågar til og fra foredrag, gemmer der sig opdagelser og indsigt, når man vandrer. Med sin velkendte sans for humor og formidling fortæller Mikael, hvad vandring egentlig kan – ikke bare for fornøjelsens skyld, men også til at blive en bedre version af sig selv.

Du kan opleve Mikael Bertelsen gratis på Nordsjællands Vandrefestival. Du finder ham på programmet her.

Foto af Thomas Fryd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV