To-dages luksus vandretur for hele hele familien

Lørdag den 28. august til søndag den 29. august 2021. Få masser af kvalitetstid for hele familien på denne fantastisk to-dages vandretur langt fra teams og zoom.

Foto: Tisvildevejen

Turen går fra Mårum til Solbjerg Engsø igennem Gribskov med Thomas Kallehave som guide. I vil få en fantastisk vandretur med store naturoplevelser, aktiviteter for børnene og plads til spørgsmål. Turens tempo og pauser tilpasses deltagerne og undervejs vil Thomas fortælle om naturen og skoven.

I skal lave den lækreste bålmad, hygge omkring lejrbålet til aften og sove i shelter eller telt. Thomas er med jer på hele turen og giver gode fif om lejrlivet. Maden er overvejende økologisk og lokalt produceret, med mulighed for at købe drikkevarer fra lokale producenter, fx most fra Kagerup Mosteri, øl fra Det Våde Får og naturvin fra Garbolund vingård.

Kan I li’ at fiske, så tag en fiskestang med, der vil være god tid til at fiske ved Solbjerg Engsø. Husk at indløse fisketegn.

Det eneste I skal gøre, er at møde op med jeres grej, tage det gode humør med og passende fodtøj på, så sørger vi for resten. Bagagen bliver kørt. Denne tur har rammerne for rigtig god kvalitetstid med hele familien.

Turen indgår i Nordsjællands Vandre Festivals oplevelsestilbud og en del af billetindtægten går til Børneulykkesfondens Legehelte.

Du finder flere informationer om turen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV