Folketingspolitiker (SF) Trine Torp i paneldebat om tempoet i velfærdssamfundet


3. september til Nordsjællands Vandrefestivals videnskonference kan du opleve Trine Torp, der er folketingspolitiker og social- og psykiatriordfører for SF. Trine er uddannet psykolog og har været ansat på Professionshøjskolen Metropol som lektor.

“Jeg har altid været glad for at gå i naturen. Særligt nyder jeg at gå ved havet på alle tider af året og lade blikket fare ud, hvor det ikke bliver forstyrret, blive blæst igennem på dage med barsk vejr og bølgernes brusen, eller gå i vandkanten og nyde det blikstille vand på en stille dag. Men også skoven og det åbne land rummer så mange indtryk på de forskellige årstider, hvor træer og planter skifter farver, og man kan høre lyde fra fugle, insekter mm.,” siger Trine Torp.

Som politiker kæmper Trine Torp for bedre vilkår til børn, unge og voksne, der rammes af psykiske problemer pga. det pres, samfundet lægger på den enkelte. Hun ønsker at reducere stress og tidstyranni og i stedet fremme muligheder for fordybelse.

Hør hende i fredagens paneldebat på Nordsjællands Vandrefestival. Du finder mere information her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV