Foredrag med Erik Harr: Skoven som samtalerum – og alt det, vi kan få ud af at vandre

Erik fokuserer i sit oplæg på, hvorfor vandring er godt, og hvordan vi kan bruge naturen og vores samtaler under vandring til både personlig udvikling, den gode dialog i arbejdslivet eller den konstruktive, borgerrettede indsats.

Foredraget henvender sig både til dig som privatperson, og hvis du kommer fra en kommune, privat virksomhed eller interesseorganisation. Det suppleres med smukke fotos fra de danske skove, og du får en masse inspiration til, hvordan man kan bruge vandringen til mere end bare at gå.

Erik Harr er til daglig direktør i en interesseorganisation og har ved siden af sin egen virksomhed, hvor han de sidste fire år har taget ledere og medarbejdere ud at vandre. For nylig udgav han bogen Skoven som samtalerum og holder foredrag og workshops om, hvordan vi kan bruge naturen, vandringen og samtalen i arbejdslivet.

Erik er oprindeligt uddannet cand.mag., har en diplomuddannelse i ledelse og blev i 2019 kåret som Årets Leder af lederforeningen i Dansk Journalistforbund.

”Når man er i Nordsjælland, hvor vi har meget natur tæt på os, undrer jeg mig over, at man ikke går noget mere. Coronaepidemien ser heldigvis ud til at have skabt mere opmærksomhed på det at gå. Det kan være sundt både fysisk og mentalt at gå, og det at tale sammen, når man går, er vigtigt og kan binde os sammen. Der er et kæmpe potentiale, som jeg synes, man skal forsøge at forløse,” siger Erik Harr.

Det vigtige, når man har med mennesker at gøre, er at forstå forskellene mellem de aktører, der skal ud at gå sammen og arbejde med at forstå hinanden, eksempelvis hvis det er i et professionelt virke, mener Erik Harr.

Du kan læse mere om Erik og hans arbejde her.

Eriks oplæg finder du på programmet her, hvor der også er information om tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV