Foredrag med Hasse Traberg-Andersen: Natur gør godt

Som en af de lokale ressourcer i Nordsjælland, deler Hasse Traberg-Andersen ud af sine erfaringer med fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter i naturen og på arbejdspladsen.

Som bidragsyder til projekter som Sund i Naturen med Friluftsrådet og DGI’s Hold Hjernen Frisk, byder Hasse ind med håndgribelig og jordnære erfaringer fra disse projekter, hvor eksempelvis skovbadning og stillevandring i naturen har været flittigt brugt.

Tillige supplerer Hasse dagens indslag med sine egne tanker om krop, sind og natur, og hvordan vi med den nyste hjerneforskning og viden om resiliens og arousel skaber et bæredygtigt grundlag for vores videre færd i livet.

Hasse Traberg-Andersen har, med sin baggrund som arkitekt og livslange interesse for menneskelig adfærd, specialiseret sig i at skabe rum og rammer for såvel menneskelig som organisatorisk udvikling.

Baseret på adfærdspsykologi og hjerneforskning, samt egne udviklede værktøjer og teorier, formår Hasse, på både arbejdspladsen og i naturen, at skabe rum og rammer for såvel fællesskab og trivsel som udvikling og innovation.

Til hverdag driver Hasse konsulentvirksomheden Funda-Mental, der med fokus på mental sundhed og adfærdsdesign, udvikler organisationer, ledere og mennesker i både vante og naturlige omgivelser.

Du finder foredraget på programmet her, hvor der også er link til tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV