Foredrag med Jens Damkjær & Henrik Mikkelsen: Ledelse med livsstyrke

Ledelse med Livsstyrke er en 1-årig lederuddannelse i Nationalpark Mols Bjerge. Uddannelsen foregår hovedsageligt udendørs i vandrerstøvler og tager udgangspunkt i 10 forskellige, unikke, lokationer i Nationalparken.

Forløbet kommer bl.a. ind på ledelse, og hvordan kroppen er en leders vigtigste værktøj, at kropslig relationel bæredygtighed er afgørende for såvel trivsel som succes for både leder og medarbejdere og hvordan naturen har en positiv påvirkning på kroppen.

Jens Damkjær er erhvervspsykolog med mange års erfaring i lære- og udviklingsprocesser, ledercoaching, ledelses- og organisationsudvikling i offentlige og private virksomheder. Jens har også erfaring som lektor i psykologi ved læreruddannelsen i Aarhus og som skoleleder i 8 år med 60 medarbejdere og 500 elever.

Henrik Mikkelsen er konsulent, friluftsvejleder & coach med +30 års erfaring som projektleder, procesleder underviser og coach i organisationer og foreninger. Han står bl.a. bag succeserne DGI Naturtræning og Bevæg dig for livet, Gå-værter og bedriver dermed uformel ledelse af ca. 1.000 frivillige. Henrik er uddannet i bank og derefter sprunget til lærergerningen, suppleret med EMCC International Certificeret Coach, Diplommodul i Forandringsledelse og Mini MBA. Henrik er indehaver af naturforsamlingshus.dk.

Du finder Jens og Henriks foredrag på programmet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV