Foredrag med Marie Lau Florin: Frie fodspor på Caminoen

Kalder Caminoen på dig? Så kom til pilgrimsforedrag og mærk den magi, der drager moderne mennesker til det simple liv på Caminoen.

Marie Lau Florin fra vandrebloggen ”Frie fodspor” fortæller levende om den indre rejse i pilgrimsvandringen og giver gode råd til, hvordan du finder stilhed og fordybelse i din vandring uden at misse det stærke sociale fællesskab, Caminoen er kendt og elsket for.

Hun åbner sin slidte pilgrimsrygsæk og giver ærlige og jordnære tips til din pakkeliste – fra det uundværlige, til de gram, du sagtens kan spare – og gør dig klog på, hvor langt du kan gå om dagen, hvordan du undgår vabler, og hvor du kan overnatte, uanset om du er til herberger eller hoteller.

Du kan opleve Marie Lau Florin gratis på Nordsjællands Vandrefestival lørdag 4. september kl. 12.00.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV