Mikael Kamper er key note speaker på Nordsjællands Vandrefestival

Oplev Mikael Kamper på Nordsjællands Vandrefestival

Fredag 26. august 2022, Kl. 9.30 – 16.00

Glæd dig til at opleve forfatter og tv-vært Mikael Kamper, der bliver hovedoplægsholder på Arbejdsliv-sporet.

Det at gå er en basal del af at være et menneske. Det har vi en tendens til at glemme i det moderne liv. Ikke mindst i arbejdslivet, hvor tempoet er accelereret, og arbejdsdagen for manges vedkommende foregår indendørs og siddende på stol. Meget langt fra det liv vi biologisk er skabt og optimeret til. Med udgangspunkt i sin seneste bog ”Gå godt” fortæller Mikael Kamber, hvorfor det både er klogt og nødvendigt at genfinde gangtempoet i arbejdslivet.

Mikael Kamper vil både deltage som hovedoplægsholder, debattør, samt moderator på paneldebatten fredag 26. august.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV