STORYWALK – Vandring og storytelling der giver livet retning og mening

Lørdag 27. august 2022, kl. 13.00-17.00

Vi skal bevæge os fysisk, hvis vi vil bevæge os mentalt”.

Citatet stammer fra storywalker Trine Vendelboe Juul og er det centrale mantra på hendes vandreture, hvor der er plads til at tænke og reflektere, erindre og drømme på en rejse frem mod en dybere forståelse af os selv og ikke mindst fortællingerne om os selv.
Glæd dig til en både tænksom og sanselig tur, hvor også naturens vidunderlige verden kommer i spil med forskellige sanse- og mindfulnessøvelser, der skal øge vores mentale såvel som fysiske balance og velvære.

”Tak for en super fin vandring i dag. Jeg var vild med stillevandring. Jeg var vild med dine oplæsninger. Det var fedt at lave Qi Gong som afbræk på vandringen. Og jeg synes, det var skønt med Vest og Øst spørgsmålene” siger Pernille Jacobsen, deltager på Vintersolhvervsvandring med Trine Vendelboe Juul.

Undervisere: Trine Vendelboe Juul

Særlig info:

Sko eller støvler til at vandre, bevægeligt tøj, rygsæk med siddeunderlag, vand, snacks, evt. kaffe og blok og pen, hvis man vil skrive nogle af sine tanker og refleksioner ned.

Pris: 225 kr. 

Mødested: Alle vandringer starter og slutter ved infostanden på festivalpladsen.

Varighed: 4 timer

Længde: 8-10 km.

Max. Deltagerantal: 16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV