Et kloster bliver til

Lørdag 27. august 2022, kl. 13.00-14.30

Esrum kloster gemmer på mange spændende historier og fortællinger. I de sidste 10 år er der sket meget i vore forståelse af klosterets og dens omgivelser. På denne vandretur vil du kunne hører fortællinger om Klosteret og dets omgivelser.

Den bygning vi ser i dag, er kun en lille del af middelalderens store klosterkompleks, som nærmest var en hel lille landsby med haver, forskellige håndværker og staldbygninger. Og både inde og uden for klosterets mure blev landskabet udnyttet af munkene og deres lægbrødre til landbrugsdrift. 

På denne tur kan du høre små og store fortællinger om Esrum Kloster og dets omgivelser. Turen går fra klosteret,  gennem Tingbakkeskov til Esrum sø og tilbage igen.

Undervisere: Kjartan Langsted v. Museum Nordsjælland

Pris: Gratis

Mødested: Alle vandringer starter og slutter ved infostanden på festivalpladsen.

Varighed: 1.5 timer

Max. Deltagerantal: 30

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV