På tur med Gå for Børnetelefonen

Lørdag 27. august 2022, kl. 10.00-12.00/13.00

Mød frivillige fra “Gå for BørneTelefonen” og hør om det meningsfulde vandrefællesskab, hvor vandretræning kombineres med indsamlingsaktiviteter. Deltag i vores hyggelige konkurrence og vind fine præmier. Læs mere om børnetelefonen her: https://bornsvilkar.dk/gaa/

Kom med på tur med to af deltagerne på Gå for Børnetelefonen. Gå for BørneTelefonen samler penge ind til BørneTelefonens vigtige arbejde med at mindske mistrivsel blandt børn og unge. I september skal ca. 100 deltagere fra hele Danmark gå Caminoen.

Oplev urørt skov, Kongens Bøge og fuglelivet ved Esrum Sø, og få samtidig en snak med Karen og Charlotte, der er deltagere på Gå for Børnetelefonen. Undervejs på turen vil de fortælle om vandrefællesskabet, fundraising, BørneTelefonens arbejde og selvfølgelig om den natur, vi møder på ruten.

Varighed: 2-3 timer.

Længde: 10 km.

Max. Deltagerantal: 40.

Pris: 100 kr. som går ubeskåret til børneTelefonen.

Mødested: Alle vandringer starter og slutter ved infostanden på festivalpladsen.

Særlig info: Husk vand og evt. snacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV