Ud i naturen og ind i dig selv

Chris Norre
Lørdag 27. august 2022, kl. 10.00-11.30

Det er først når vi ser, at vi mennesker også ER NATUREN, at vi kan finde ro i vores sind

Vi vandrer ind i naturen og vandrer samtidigt ind i os selv. Det handler ikke om distance eller antal skridt, men om at opdage, at du selv ER den natur, du vandrer ud i.
Naturterapeut Chris Norre viser dig vej i skoven og med enkle øvelser vil han også vise dig vej til ro og afslapning i din indre verden. Undervejs stopper vi op og taler om forbindelsen imellem skoven og dig, så du får en dybere følelse af forbundenhed med naturen. Slutteligt vil Chris også vise dig, hvordan du tager naturen med dig i dit hjerte, når du tager tilbage ind til byen.
 
“Når du går ud i naturen, så går du ind i dig selv. Vi kalder også naturen for Moder Jord og vi oplever alle, at når vi går ud naturen, ind i moder jord, så slapper vi af. Når en baby ligger i sin mors mave, så er baby omsluttet af moderens kærlighed. Det er den samme moderlige ”omsluttethed” vi møder, når vi går ud i naturen og derfor slapper vi af i krop og sind, ligesom babyen gør på mors brystkasse. Den kærlighed vi møder hos mor og i moder natur, er den samme. Når vi oplever den, så kan vi kun det, fordi den samme kærlighed bor i os selv, ellers ville vi ikke kunne genkende den. Så når vi går ud i naturens kærlighed, så vækkes kærlighed inden i os selv. Derfor: når vi går ud i naturen, så går vi ind i os selv…” Chris Norre

Arrangør: Chris Norre

Varighed: 1½ time.

Længde: 3 km.

Max. Deltagerantal: 30.

Pris: 149 kr.

Mødested: Alle vandringer starter og slutter ved infostanden på festivalpladsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV