Oplev Chris MacDonald på Nordsjællands Vandrefestival

Torsdag 25. august 2022, Kl. 9.30 – 16.00

De fleste kender Chris MacDonald som en af Danmarks mest populære forskere, foredragsholdere og tv-værter. Han har i disse roller været med til at åbne danskernes øjne for livsstilens store betydning for vores sundhed og trivsel. Men Chris MacDonalds dybtfølte engagement i vores trivsel og sundhed stopper langt fra, når kamera og scenelys er slukket. Tværtimod.

I 2015 stiftede Chris MacDonald, Just Human, hvis mission er at inspirere unge og deres rollemodeller til at passe på sig selv og hinanden. I samarbejde med DGI og Bevæg dig for livet, er Chris i år at finde som hovedoplægsholder, debattør og moderator på konferencen torsdag d. 25. august.

Oplev bl.a. Chris Macdonalds inspirerende foredrag om evolutionært mismatch, den lille forskel, om at lade vores grundfjeld guide os… og naturligvis om, hvorfor det er så fantastisk at gå og vandre.

Resten af dagen vil Chris udfordre os med sin nysgerrighed, viden, skarpe synsvinkler og veludviklede humor i torsdagens Paneldebat og som afsluttende mediator for dagens samtaler og oplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV