Gå & Forstå. En let forståelig og meningsfuld samtalemetode til par – gående i naturen

Poula Helth (Foto: Lizette Kabré)

Torsdag 25. august 2022, Kl. 11.15 – 12.30 og 13.30 – 15.00

Dette koncept har en stærk ambition om at forebygge brud og skilsmisser i familier ved hjælp af gå-ture i naturen tilsat professionelt tilrettelagte og selv-guidede samtaler.

På denne workshop får du et indblik i en kombination af 3 enkle, men både teoretiske- og metodiske vidensområder, der – i kombination – kommer til at få stor indflydelse på, hvordan man i fremtiden kan arbejde med fornyet, stabiliserende og forebyggende hjælp til familier hvor ét eller flere af familiens børn har psykisk sårbarhed eller kronisk sygdom. 

Gå & Forstå er et professionelt tilrettelagt og allerede afprøvet koncept, hvor man bevidst og systematisk anvender 3 grundlæggende teoretiske og metodiske paradigmer, der hver for sig er forskningsmæssigt velkonsoliderede og efterprøvede i praksis: 

  1. Samtalen. Helt specifikt ”Den nødvendige samtale” udviklet af Poula Helth og Hans Jørn Filges. Samtalen er struktureret efter 4 trin, og foregår i en meget bevidst form, hvor det samtalende par bruger en ”talking stick” til at styre og administrere samtalen, så den forbliver etisk og dyb 
  1. Gå-turen. Noget af det mest naturlige for mennesket. Denne helt normale, nænsomme og kropsligt aktiverende og opbyggelige bevægelsesform, der fremmer de metabolske processer i kroppen til gavn for søvn, fordøjelse, humør mm. og som alle mennesker skal bruge for at overleve og udvikle sig 
  2. Naturen som ramme. Der anvendes forskellige observationer, bevidstheds- og kropsøvelser, som fremmer den enkelte, såvel som parrets ”akutte” trivsel. Baseret på de nyeste teorier om naturens positive og stabiliserende effekt på menneskers hjerner og nervesystem

Max. deltagerantal: 50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV