Gå-Marathon: På denne måde kan de fleste gennemføre et marathon.

Torsdag 25. august 2022, Kl. 11.15 – 12.30 og 13.30 – 15.00

Gå-Marathon er ved at være ”et kendt ansigt” i DGI, da det efterhånden findes i mange landsdele og kommuner. Og en god måde at få vist byen frem på, og kommunen natur for alle deltagerne.

Gå-Marathon foregå over fire dage. F.eks mandag og torsdag, og mandag og torsdag ugen efter. Man kan vælge at gå 5,3 km. pr. gang (et halvmarathon) eller 10,6 km. pr. gang (et marathon). Derudover kan der vælges 1 x 10,6 km. (et kvartmarathon), og 2 x 10,6 km. (et halvmarathon). På denne måde er det muligt at få mange deltagere med på gåturen.

Gå-Marathon er et socialt arrangement, og derfor er der forskellige tempogrupper, som deltageren kan vælge. Hurtigste gruppe går med ca. 6 km./t. Næste gruppe med ca. 5,5 km./t. osv.

Gå-Marathon har lave barrierer og er nemt at tilgå for de fleste. På denne workshop bliver du inspireret til, hvordan man får tusindvis af borgere til at tilmelde sig og gennemføre fire gåture á 10,5 km og derved få den attraktive maratondistancen i bæltet

Max. deltagerantal: 50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV