Paneldebat: Natur – en afgørende faktor for fremtidsmenneskets trivsel og sundhed

Fredag 26. august 2022, Kl. 11.30 – 13.00

Forskerne er enige: Naturen har positiv indvirkning på menneskets trivsel. Natur, selv i meget små mængder, virker beroligende på det menneskelige nervesystem, der tilsyneladende er unaturligt overaktivt hos mange i den vestlige verden. Vi beroliges naturligt af natur, og derfor bliver der plads til heling og velvære såvel som til personlig vækst og styrkede relationer. 

Men hvad er næste skridt, når vi er så enige om naturens kvaliteter? Hvordan udvikler vi både vores personlige adfærd såvel som forskellige manifeste kulturer i samfundets forskellige institutioner, så natur og naturelementer får mere plads i hverdagen, i børnehaver og skoler, på arbejdspladserne og plejehjemmet, i civilsamfundet og i privatlivet? 

Hør paneldeltagernes bud og deltag selv i debatten med erfaringer og tanker om, hvordan vi kommer videre. 

Paneldebatdeltagere

  • Erik Harr, Direktør og virksomhedsejer
  • Just Justesen, LEAD Direktør
  • Dorthe Djernis, Leder af naturområdet i fonden Mental Sundhed
  • Simon Høeghmark, CEO hos Vinatur

Moderator

Rikke Line Klockars-Jensen, Dansk Firmaidræt

Max. deltagerantal: 50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV