Sansevandring og naturyoga

Fredag 26. august 2022, kl. 14-17.00

En rolig eftermiddag med sansevandring, yoga og meditation i naturen. For mange er vandring en gåtur i rask tempo, men her går vi langsomt. Lad dine sanser få lov at inspirere dig, lad kroppen langsomt komme ned i gear og prøv naturyoga i samklang med træer og jordbund. Ja, vi krammer nok også et træ, og måske finder vi noget vildmad på vejen.

Undervisere: Anne Leonora Blaakilde

Særlig info: Løstsiddende tøj og rigtige sko. Sørg for, at dit tøj passer til vejret, evt. solcreme, solbriller/hat eller regntøj. Medbring yogamåtte, tæppe og vand. Et regnslag eller andet underlag til måtten er en god ide. Hvis det regner eller blæser meget, aflyser vi. I så fald får du en sms inden kl. 12.00, hvis du har tilmeldt dig.

Pris: 200 kr. som betales via. Mobilepay ved fremmøde.

Mødested: Alle vandringer starter og slutter ved infostanden på festivalpladsen.

Varighed: 3 timer

Max. Deltagerantal: 10

Instagram: blaakildesnaturyoga

Facebook: Natur&yoga

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV