Just Walk – Fælles gåtur med Chris MacDonald

Vandreture på folkefesten. Lørdag 27. august 2022, kl. 15-17.00

Just Walk, i samarbejde med Nordsjællands Vandrefestival, inviterer til gåtur med velkomstoplæg af Chris MacDonald.

Til Just Walk-eventet vil du få inspiration til mere venlighed overfor dig selv og over for andre. Ved at deltage bliver du en del af en venlig bevægelse, hvor vi sammen går et skridt for at skabe et mere venligt Danmark. Du får inspiration, frisk luft og en skøn gåtur i fællesskab med andre.

Just Walk

Mennesket er unikt. Vi har som de eneste fået evnen til at gå oprejst i samlet flok og over lange distancer. Vi er også i stand til at være venlige over for dem omkring os. Faktisk bliver vores krop og hjerner belønnet, når vi bevæger os sammen og møder hinanden venligt. Tænk engang. Det potentiale skal udnyttes.

Derfor er Just Human gået sammen med DGI om Just Walk-projektet for at få endnu flere ud at gå sammen og samtidig tage et ekstra skridt for venligheden.
Just Walk er en venlig bevægelse, hvor lokale gå-værter over hele landet inviterer med på gåture, hvor vi i fællesskab tager skridt for venligheden. Gå-værterne har fokus på, at alle får en god oplevelse og skaber en venlig atmosfære.

Du kan læse mere om projektet her: https://www.justhuman.com/projekt/justwalk/

Program:
15.00 Velkomst v. Chris MacDonald, stifter af Just Human. Oplæg om venlighed, fællesskab, gåture og tid i naturen og disses betydning for menneskers trivsel.
15.30 Fælles tur på cirka 6-8 km.
16.55 Gåturen slutter ved festivalpladsen på Esrum Kloster & Møllegård.
17.00 Alle bliver sendt videre med en venligheds challenge.

Pris: 50 kr. 

Varighed: 2 timer

Mødested: Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted (v/ det store hvide telt på festivalpladsen)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
NYHEDSBREV