Foredrag med Christel Trøstrup: Gåture i naturen, oprigtige dialoger og fællesskaber – tre vigtige opmærksomheder når livet bøvler

Christel Trøstrup er ph.d. i narrativ samtaleintervention, lektor og psykoterapeut. Hun arbejder som forsker i sundhedsledelse og organisering og som konsulent i egen virksomhed Friborgen med ”narrative walking” – psykoterapi og ledercoaching.

Christel forsker i naturens betydning for vores sundhed, når sygdom rammer. Hun har, blandt andet med inspiration fra Columbia University, hvor hun har studeret, opfundet metoden narrative walking, som er rammesatte samtaleruter i naturen for mennesker, der er ramt af alvorlige livsbegivenheder som kræft og stress.

Metoden er forskningsinformeret og kan inspirere til, hvordan man kan designe målrettede samtaleforløb i naturen med mennesker, der er ramt af sygdom eller på anden måde er udfordret. I oplægget præsenterer Christel forskningsmæssig viden samt opmærksomheder, der kan understøtte menneskers psykosociale heling gennem samtaler i naturen. Oplægget er for dig, der vil i gang med at designe forløb for patienter, borgere eller bare mennesker.

Du finder oplysninger om tilmelding til festivalens vidensdage her: 

Date

sep 02 2021
Expired!

tid

15:00 - 16:30

Location

Skovrummet
KATEGORI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *