Foredrag med Jens Damkjær og Henrik Mikkelsen: Ledelse med Livsstyrke

Ledelse med Livsstyrke er et nyt og anderledes lederkursus iført vandrestøvler i Nationalpark Mols Bjerge.

På Nordsjællands Vandrefestival præsenteres kursets idé og form af den ene ophavsmand, Henrik Mikkelsen. Det foregår på en dejlig gå-tur i naturen omkring Esrum Kloster. Der vil også være små inspirerende øvelser fra kurset.

Ledelse med Livsstyrke har til formål at give moderne ledere mere personlig og ledelsesmæssig livsstyrke ved professionelt at samtænke ledelsespraksis, teori, krop og natur.

For at understøtte kursets teori og praksis er Livsstyrke-Modellen en gennemgående figur. Livsstyrke-Modellen er udviklet af den anden ophavsmand Erhvervspsykolog, Jens Damkjær.

Jens Damkjær er erhvervspsykolog med mange års erfaring i lære- og udviklingsprocesser, ledercoaching, ledelses- og organisationsudvikling i offentlige og private virksomheder. Jens har også erfaring som lektor i psykologi ved læreruddannelsen i Aarhus og som skoleleder i 8 år med 60 medarbejdere og 500 elever.

Henrik Mikkelsen er konsulent, friluftsvejleder & coach med +30 års erfaring som projektleder, procesleder, underviser og coach i organisationer og foreninger. Han står bl.a. bag DGI Naturtræning og Bevæg dig for livet, Gå-værter. Henriks grunduddannelser er bank og senere lærer. Suppleret af EMCC International Certificeret Coach, Diplommodul i Forandringsledelse og Mini MBA.

Henrik er indehaver af https://www.naturforsamlingshus.dk/.

Du finder oplysninger om tilmelding til festivalens vidensdage her:

Date

sep 03 2021
Expired!

tid

09:30 - 11:00

Location

Mølleloftet
KATEGORI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *