Foredrag med Pia Allerslev: Fra stiletter til vandrestøvler

Hvad er det for en rejse man begiver sig ud på, når de bonede gulve på Københavns Rådhus skiftes ud med vandreture i Sahara Ørkenen, Island og Kilimanjaro?

Pia Allerslev er ikke altid lige vild med telt- og shelterovernatning – men fællesskabet der opstår, når en gruppe mennesker sætter sig et mål og står sammen om det, overskygger alle ubehagelighederne ved den ”primitive” rejseform.

Hør mere om disse vandreture, som Pia Allerslev laver for og i samarbejde med Børneulykkesfonden og Adventure for Charity.

Hør mere, hvorfor hun bruger sine vandreture til at lave indsamling til Børneulykkesfondens Legehelte. Glæden ved at give sig selv nye udfordringer bliver endnu større, når man samtidig kan støtte et godt formål, samtidig med man træner, vandrer og oplever.

Pia vil, sammen med andre frivillige fra Adventure for Charity, sørge for at også børnene kan få rørt sig. De vil afvikle Helteløb kl. 12 og igen i løbet af eftermiddagen (mere information senere), hvor alle deltagende børn, iført de flotteste heltekapper løber en rute på omkring 1 km, hvor de undervejs skal stoppe ved forskellige bevægelsesposter, så alle får sved på panden og pulsen lidt op. Løbet vil blive afviklet på området, så man ikke skal bekymre sig om trafiksikkerhed o.l.

Foredraget er gratis.

Date

sep 04 2021
Expired!

tid

11:00 - 12:00

Location

Esrum Kloster
Esrum Kloster
KATEGORI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *