Foredrag med Womens Hiking Club: Om vandring med fokus på fællesskab, glæde og NYDELSE!

Stifterne af Womens Hiking Club, Amanda og Louise, fortæller her om deres passionerede ønske om at inspirere kvinder til mere nydelse, natur, sanselighed, fællesskab, glæde og kontakt – ja, i det hele taget mere liv gennem vandring.

Hør blandt andet de personlige og humoristiske historier om, hvordan det hele startede, hvorfor portvins-vandring er blevet det nye sort, hvordan man kan gå sig ud af smerte og depression, hvad erotik og seksualitet har med vandring at gøre, hvorfor vores deltagere kommer igen og igen, hvor meget god vin og mad egentlig fylder i vores rygsække. Kort sagt: Hvordan man får mere nydelse, sanselighed og glæde ind i vandring – og livet.

Womenshikingclub er for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Vi arrangerer anderledes vandreture, hvor der altid er fokus på nydelse, skønhed, humor og begejstring. Vi er altid vældig interesserede i, hvad der foregår på indersiden, og hvordan fællesskabet kan løfte den enkelte. På vores vandreture er der plads til det meste.
Foredraget er OGSÅ for mænd.

Om Amanda:
Amanda er uddannet Parterapeut og sexolog og har arbejdet fra egen klinik på Nørrebro i 10 år. Hun er en flittig skribent, underviser og foredragsholder i emner indenfor parforhold og sexologi, og er ligeledes debuteret som forfatter til den anmelderroste bog “ At elske er ikke en følelse”.

Om Louise:
Louise kan trække på erfaringer fra et langt arbejdsliv indenfor special- og Neuropædagogik, ledelse, undervisning, facilitering, foredrag, coaching og terapi. Hun er blandt meget andet uddannet enneagram-trainer, og har undervist i, skrevet om og arbejdet med enneagrammets persontyper i ca 20 år.

Du finder oplysninger om tilmelding til festivalens vidensdage her: 

Date

sep 03 2021
Expired!

tid

13:30 - 15:00

Location

Møllesalen
KATEGORI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *