Vandretur med Allan Frydenrejn og Simon Høegmark: Vandring med øvelser i naturterapi

Allan Frydenrejn og Simon Høegmark fra Vinatur inviterer til vandring med øvelser i naturterapi. Bliv klogere på menneskets evolutionære udvikling og evolutionspsykologiske tilknytning til naturen, som vi har haft med os, siden vi levede som jægere og samlere i naturen. På vandringen vil vi arbejde med teknikker, der styrker vores grundfølelse af tryghed, som er essentiel, når det kommer til at opnå indre ro, balance og overskud.

Allan har de sidste 15 år arbejdet med forretningsudvikling, ledelse og procesoptimeringer. Hans helt store passion er outdoor og friluftslivet, hvor han særligt bruger vandring til at komme i kontakt med det essentielle i livet. Allan har en stor personlig indsigt og interesse i forholdet mellem natur og menneskets krop og psyke og brænder for at inspirere og åbne vores øjne for naturens mange positive effekter, og hvordan vi kan implementere det i hverdagens hamsterhjul.

Simon er cand.scient. i Idræt & Sundhed, naturvejleder og lærer og forsker i naturens helbredende kræfter på menneskets krop og psyke i et igangværende ph.d.-projekt på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet.

Du finder oplysninger om tilmelding til festivalens vidensdage her:

Date

sep 03 2021
Expired!

tid

11:30 - 12:30

Location

Naturvandring
KATEGORI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *